Для досвідчених кухарів, котрі обожнює експериментами на кухні, однак не виносить плутанину під час роботи в кухонному п

Nancyvug

Для досвідчених кухарів, котрі обожнює експериментами на кухні, однак не виносить плутанину під час роботи в кухонному п

Mensaje por Nancyvug »

Мені хочеться відкрити вам кулінарною драмою, що сталася у мене минулого робочого тижня – уявіть собі!. Моя принцеса захотіла, аби ваша покірна слуга зробила щось святкове до великої події. Ваша героїня, навіть не задумуючись, розпочала переглядати врятувальну знахідку серед Google і отримала несподіванку. Втратила цілих 1.5 години марних пошуків, стрибаючи з сайту до сайт! Деякі рецепти здавалися занадто складні, інші - із недоступними інгредієнтами, ще кілька - із купою спонсорських посилань. А згодом раптово я мені спало на думку про існування цей порятунок портал та просто за п’ять хвилинок відкрила - той самий рецепт! Рецепт виявився настільки зрозумілим, що в результаті навіть юна дванадцятирічна юна кулінарка спромоглася своїй мамі стати справжнім підручним. І що ви думаєте? ми зробили дивовижний десерт, що став справжнім відкриттям свята. Зараз навіть ті, хто раніше сумнівався мої тепер зацікавлені друзі цікавляться: "Яким чином ви знайшла цей диво такий ідеальний варіант?"
Каталог сайтів
Responder

Volver a “General”