Для тих, хто іноді прагне випічкою, але ненавидить кашлат під час роботи в кухонній зоні!

UdaiSuh

Для тих, хто іноді прагне випічкою, але ненавидить кашлат під час роботи в кухонній зоні!

Mensaje por UdaiSuh »

Хочу відкрити вам пригодою, яка сталася зі мною минулого робочого тижня. Моя мала замовила, щоб як мама зробила один унікальне на день народження. Я, звичайно, почала шукати варіант серед кулінарних блогах і – уявіть!. Втратила аж півтори години марних пошуків, мов зомбі від блогу на черговий кулінарний портал! Перші варіанти були занадто складні, декілька - із дорогими продуктами, решта - із надмірною кількістю відволікаючих елементів. А потім я вспомнила про цей порятунок сайт і менш ніж за п'ять неймовірно швидких хвилин вишукала - ідеальний рішення! Інструкція став так детальним, що навіть навіть 12-річна помічниця змогла молодій допомогти. В результаті наш тандем створили неймовірний солодкий шедевр, який став справжнім відкриттям свята. Вже сьогодні всі мої найкращі знайомі обсіли мене з розпитуваннями: "В якому місці ти вишукала настільки чудовий рецепт?"
Каталог сайтів
Responder

Volver a “General”