Для всіх, котрі прагне експериментами на кухні, й не хоче мати справу з плутанину у кухонному просторі!

Denisdyers

Для всіх, котрі прагне експериментами на кухні, й не хоче мати справу з плутанину у кухонному просторі!

Mensaje por Denisdyers »

Вибачте, але я мушу поділитися кулінарною драмою, що сталася зі мене минулого тижня, і це було.... Моя мала попросила, аби я створила щось унікальне з нагоди великої події. Я, звичайно, почала переглядати врятувальну знахідку в інтернеті і – уявіть!. Витратила цілих півтори години свого життя, мов зомбі із блогу на черговий кулінарний портал! Перші варіанти виявилися нереально складні, декілька - із дивними інгредієнтами, треті - із купою банерів. А потім ваша героїня пригадала про існування цей порятунок портал і всього лише за п’ять хвилинок знайшла свою панацею - ідеальний рішення! Інструкція став так детальним, що навіть юна 12-літня юна кулінарка спромоглася своїй мамі підказати. В результаті наш тандем спекли ніби з журналу кулінарну феєрію, що був визнаний справжнім прикрасою дня народження. Зараз усі мої знайомі питають: "Де я відкрила такий собі ідеальний рецепт?"
Каталог сайтів
Responder

Volver a “General”